Vorden, 3 juni 2018 – De voetbalvereniging Vorden heeft gisteren op een fantastische wijze afscheid genomen van het seizoen 2017-2018. Met het 21e Wikee de Vikingtoernooi, waarmee 32 teams streden om de prestigieuze wisselbeker,  werden overdag vele wedstrijden op een half veld afgewerkt met uiteindelijk om 20.00 uur de finale tussen ‘Goud van Appie’ en ‘FC Pelzz’. Laatstgenoemde werd voor het eerst winnaar van het toernooi en bij de dames was het ‘Bayer one wine’ en bij de 37,5 + competitie ‘O Oe’ die de titel op hun naam schreven. S’avonds werd het geheel afgesloten met een geweldig feest waarbij zo’n 350 man de tent werkelijk op de kop zette onder begeleiding van de band ‘Anders is het Niet’.

Ga naar www.JohanBolink.nl voor een volledige fotoreportage