Topscorerslijst: Bart Kuitert en Marée Oplaat aan kop

Woensdag 10 oktober – Ook dit seizoen is de strijd om de topscorer van Vorden bij de senioren weer los gebarsten. Nu alle seniorenteams allemaal hun eerste wedstrijden hebben gespeeld, tijd voor een 1e overzicht.

Nieuw dit jaar zijn het extra 7e seniorenteam bij vv Vorden en voor het eerst in de historie een senioren dames team.

En laten de dames van Vorden 1 nu gelijk 1 van de koplopers hebben in het topscorersklassement. Marée Oplaat begon het seizoen zeer voortvarend met maar liefst 9 goals in de 1e 3 wedstrijden. Een gemiddelde van 3 goals per wedstrijd, dat is bijzonder goed.

Maar ook Vorden 4 beschikt dit seizoen over een heuse topscorer. Want ook Bart Kuitert wist in de 1e 3 wedstrijden 9x te scoren en schoot dus zo razendsnel uit de startblokken. Samen met Marée zijn zij dan ook de 1e koplopers van het seizoen 2018-2019.

De voorsprong is echter nog niet groot, want achter Marée en Bart vinden we op plek 3 Michel Cornelis van Vorden 3 en op plek 4 de winnaar van het topscorersklassement van vorig seizoen, Rik Schröer.

Voor een volledig overzicht ga in het menu naar “Wedstrijden” en klik op “Topscorer”.