Lid worden

Lees het document  01. Ledenadministratie 2018-2019‘  over de bijzonderheden en regels omtrent lidmaatschap en ander ondersteuningsmogelijkheden.

Vul onderstaande velden in en klik onderaan op verzenden.

P.S. 1) U krijgt via de wedstrijdsecretaris te horen in welk team u eventueel wordt ingedeeld. 2) Voor alle mutaties (adreswijziging, niet spelend lid met pasje, niet spelend lid, donateur of afmelden) dient u via de mail contact op te nemen met onze ledenadministrateur via leden@vvvorden.nl 3) Overschrijvingen naar of van een andere vereniging verloopt via onze secretaris Oscar Rondeel (zie clubinfo, bestuur, secretariaat@vvvorden.nl ).

* Velden met een rode lijn zijn verplicht.

Ook voor alle mutaties (niet spelend lid met pasje, niet spelend lid, donateur of afmelden) dient u schriftelijk (via mail mag ook) contact op te nemen met onze ledenadministrateur.