Wilt u lid worden van vv Vorden, of heeft u vragen over het lidmaatschap?

Lees het document  01. Ledenadministratie 2018-2019‘  over de bijzonderheden en regels omtrent lidmaatschap en ander ondersteuningsmogelijkheden.

Omdat onderstaande mailprocedure af en toe problemen op levert gaarne het aanmeldingsformulier_vvvorden openen, printen, invullen en ondertekend te mailen naar : leden@vvvorden.nl

U krijgt via de wedstrijdsecretaris te horen in welk team u eventueel wordt ingedeeld.

Ook voor alle mutaties (niet spelend lid met pasje, niet spelend lid, donateur of afmelden) dient u schriftelijk (via mail mag ook) contact op te nemen met onze ledenadministrateur.

Overschrijvingen naar of van een andere vereniging verloopt via onze secretaris Oscar Rondeel (zie clubinfo, bestuur, secretariaat@vvvorden.nl ).