Jingle Bells toernooi 2018

Vorden, 25 december 2018. Zoals gebruikelijk zal 2018 afgesloten worden met het jaarlijkse Jingle Bells toernooi voor de jeugd. Dit zaalvoetbaltoernooi wordt gehouden op vrijdag 28 december 2018 in sporthal ’t Jebbink.

Heeft je vader of moeder je vergeten op te geven of ben je zelf vergeten dit te doen. Geen probleem. Kom naar de sporthal en je kunt als nog mee doen. Heb je je opgegeven maar ben je door omstandigheden toch verhinderd, geef dit dan zo snel mogelijk door aan je coördinator.

Alle spelers worden verzocht om 20 minuten voor aanvang van hun eerste wedstrijd aanwezig te zijn.

Via de coördinatoren van de TJC is er geïnventariseerd wie mee wil doen aan dit leuke toernooi. Op basis van deze opgave is er een team indeling gemaakt.

De JO9 en JO11 spelen op een klein veld 4 tegen 4 zonder keeper, waarbij banken als goal functioneren. Vanaf de JO13 wordt er op een groot veld gespeeld. 5 tegen 5 met keeper. Het “thuis” spelende team draagt hesjes en heeft de aftrap.

Voor de diverse leeftijden zijn de toernooitjes vernoemd naar nationale en internationale competities.

Premier League; JO9

Primera Division; De JO11

Eredivisie; JO13

Serie A; JO15

Keukenkampioen divisie; JO17 en JO19

Voor alle team indelingen, wedstrijdschema’s en overige informatie klik je op onderstaande link.

Jingle Bells 2018-2

De TJC wenst iedereen fijne feestdagen en een gezond 2019.