Schoonmaakrooster

Iedere vrijdagavond (of donderdagavond na 21.00)worden de kleedkamers/toiletgroepen en de kleedkamerhal schoongemaakt. Per week zal dit door een ander team gedaan worden en naar aanleiding van de ervaringen van de afgelopen drie jaar is gebleken dat zeven spelers per team voldoende zijn. Contactpersoon vanuit het bestuur is Johan Verstege.
In het schoonmaakhok en op het mededelingenbord in de hal van de kantine en in de hal van de kleedkamer hangt een overzicht met de te verrichten schoonmaakwerkzaamheden en de benodigde materialen.

Op maandagavond wordt de kantine, hal, sanitair, oude en nieuwe bestuurskamer schoon gemaakt. Hiervoor is een groep vrijwilligers van 24 personen samen gesteld onder leiding van Kitty van der Linden-Kruip. Het rooster en de uitleg staat hieronder weer gegeven. Contactpersoon vanuit het bestuur is Renz Cornegoor.

Schoonmaakschema kleedkamers elftallen
Schoonmaakschema kleedkamers voorjaar 2018 (voor winterstop) : schoonmaakschema 2017-2018 voor de winterstop
Uitleg schoonmaak kleedkamers: uitleg schoonmaakschema kleedkamers

Schoonmaakschema kantine vrijwilligers onder leiding van Kitty van der Linden-Kruip