Achterhoek Cup – Beltona en 45+ zorgen voor extra wedstrijden deze week

Vorden, 8 oktober 2018 – Deze week worden er vier extra wedstrijden gespeeld door teams van v.v. Vorden. Vanavond speelt de JO15-1 in de Achterhoek Cup haar tweede poulewedstrijd tegen VVG in Gaanderen. De beide andere ploegen in de poule zijn FC Zutphen en VIOD. Vorden 1 speelt dinsdagavond om 20.00 uur in Vorden tegen Sportclub Lochem (3e klas) voor de Achterhoek Cup. De winnaar van deze wedstrijd zal in de 2e ronde thuis spelen tegen de winnaar van AZSV tegen Grol. Het team van ‘Onder 21’ speelt eveneens op dinsdagavond haar eerste poulewedstrijd uit tegen Sportclub Deventer. In totaal moet dit team 6 wedstrijden spelen, nl uit en thuis tegen Sportclub Deventer, De Tubanters en Concordia Wehl. Tenslotte speelt ons 45+ team aanstaande vrijdag alweer haar 3e tournooiwedstrijd van dit seizoen en dit keer wordt er gespeeld op het sportpark in Harfsen. Alle teams heel veel succes in de verschillende tournooien!