Expandmenu Shrunk


 • Man of the Match Vorden – AZC

  Maandag 23 oktober – De afgelopen jaren is de man of the match gekozen verkozen door Henk Hengeveld, Jo Westerveld, Jan Lindenschot en Ab Nijenhuis. Zij hebben aangegeven het stokje te willen overdragen aan een jongere generatie. 

  Hierbij wil de club deze supporters van harte bedanken.

   

   

  Lees verder Post ID 12975 • Nog even nagenieten van derbywinst tegen AZC

  Vorden, 23 oktober 2017 – Vorden 1 heeft gisterenmiddag met 2-1 de derby tegen AZC gewonnen. Door een doelpunt van Ate Barendsen in de 88e minuut ging de volle buit naar de geel-zwarten in een wedstrijd waarin het lange tijd er naar uit zag dat het zou eindigen in een puntendeling. In de eerste helft bracht Bas Abbink de stand op 1-0 maar nog geen 5 minuten later was het alweer gelijk door een doelpunt van Haverman. In de 2e helft kregen beide ploegen kansen voor de volle winst, maar Vorden was uiteindelijk de meest gelukkige. Hieronder kunt u nog ff na genieten van deze fraaie voetbalmiddag met foto’s van Johan Bolink.

  Lees verder Post ID 12965 • Welcome to the Jungle…..

  Zaterdag 21 oktober – Arka Noise Dreamparty is ook dit jaar weer terug!, en wel de 23e editie en hoe….. Op 10 November wordt er weer een mooi feestje gehouden bij vvVorden in clubgebouw De Ark! Jongens uit de selectie van vvVorden 1, 2 en 3 hebben de handen in elkaar geslagen en zie daar het thema dit jaar: Welcome to the Jungle! 

   

   

   

   

   

   

  Lees verder Post ID 12950 • Voorbeschouwing Vorden – AZC

  Zaterdag 21 oktober – Morgen treedt Vorden 1 aan tegen AZC uit Zutphen. Kan Vorden de goede lijn van vorige week doortrekken en de weg naar boven vinden of steekt AZC daar een ”stokje” voor? Verdediger Bas Abbink blikt alvast vooruit op deze wedstrijd. 

   

   

   

  Lees verder Post ID 12954 • Grote Clubactie v.v. Vorden op woensdag 25 oktober

  Vorden, 19 oktober 2017 – Op dit moment is de landelijke ‘Grote Clubactie’ weer actief. Ook de voetbalvereniging Vorden doet hier alweer voor de 12e keer aan mee. De voetbalvereniging Vorden heeft 1250 loten gekocht (€ 0,60 p/stuk) en gaat er weer voor om ze allemaal voor de vastgestelde prijs van € 3,– p/stuk te verkopen. Op woensdag 25 oktober as. gaan wij met alle jeugdleden ‘het dorp in’ om deze loten aan de man te brengen. Op de Mini F-spelers na (Mini F doet dus niet mee aan deze actie) gaan wij per team, via onderstaande wijkindeling, de huizen langs en dienen dus per team 55 loten te verkopen.

  Lees verder Post ID 12946