Expandmenu Shrunk


 • Voorbeschouwing Babberich – Vorden

  Sam Abbink - verdediger
  Sam Abbink – verdediger

  Vrijdag 29 april – Na een mooie overwinning op de koploper afgelopen weekend, treedt Vorden 1 aankomende zondag aan tegen Babberich. Worden er wederom punten gepakt of blijft het toch nog spannend voor Vorden 1? Verdediger Sam Abbink blikt alvast vooruit. 

   

   

   

   

  Lees verder Post ID 7745 • Veranderingen bij de jeugdcompetities KNVB

  knvb 125 jaar

  Vorden 29 april 2016 -Met ingang van seizoen 2016-2017 verandert de KNVB de aanduidingen van de jeugdcompetities. De aanduidingen A- t/m C-junioren en D- t/m F-pupillen verdwijnen en hiervoor in de plaats komen de internationaal gebruikelijke aanduidingen Onder 20 (jaar) t/m Onder 6. In plaats van bijvoorbeeld C-junioren spreken we dus straks van O15. Nou was dit altijd al de leeftijdsgrens, dus in principe verandert alleen de naamgeving.

  Lees verder Post ID 7742 • Vriendinnendag Sociï en v.v. Vorden geslaagd

  vriendinnendag 4

  Vorden 27 april 2016 – Afgelopen zondag heeft v.v. Vorden samen met Sociï een vriendinnendag georganiseerd met als belangrijkste doelstelling het meisjes- en meidenvoetbal nog meer onder de aandacht te brengen. Sinds drie seizoen hebben wij bij v.v. Vorden volledige meidenteams en sinds dit seizoen is er in de samenwerking met Sociï zelfs sprake van vier teams, een E6, MD1, MC1 en een MB1. Gezamelijk zoeken wij nog echter enige aanvulling en vandaar dat het zeer positief was dat naast de ongeveer 35 speelsters er ook 10 ‘vriendinnen’ mee waren gekomen en zij met z’n allen hebben genoten van het programma.

  Lees verder Post ID 7736 • Hoe zit het precies met promoveren, degraderen, doelsaldo, nacompetitie enz. ?

  knvb 125 jaar

  Vorden 26 april 2016 – In de laatste weken van de competitie komen er vele vragen vanuit de elfallen en binnen de club automatisch weer op het bestuur en de KNVB af: Hoe zit het nu precies met doelsaldo, welke plaatsen degraderen nu direct en wie neemt nou de plek in de nacompetitie over als een ploeg kampioen wordt enz. enz.? De KNVB heeft zelfs spreekuren ingesteld waar clubs gebruik van kunnen maken voor dergelijke vragen en tevens zijn er twee documenten samengesteld met nuttige informatie. Hieronder wordt de situatie voor de teams bij v.v. Vorden uit gelegd.

  Lees verder Post ID 7727 • Van de Brink ICT en Bruna ook komende seizoenen sponsor bij v.v. Vorden

  logo vorden app

  Vorden 25 april 2016 – De sponsorcommissie heeft met shirtsponsor van de Brink ICT overeengekomen dat zij ook de komende vier jaar sponsor zullen blijven bij v.v. Vorden. De huidige shirtsponsor van Vorden C1 ziet dan ook in de komende jaren bij dit elftal de naam van het bedrijf terug op de shirts van deze juniorenploeg. Ook met Bruna Vorden is overeengekomen dat zij o.a. als kledingsponsor betrokken blijven  bij onze club en de spelers van C1 lopen dan ook in prachtige trainingspakken van v.v. Vorden met de naam van de vordense kantoor- en boekhandel op de rug.

  Lees verder Post ID 7723