Expandmenu Shrunk


 • afgelasting trainingen wedstrijdvelden dinsdag 9 februari

  Alle trainingen op de wedstrijdvelden zijn vanavond afgelast.

  Trainingen op de oefenhoek gaan i.o.m. de trainers door.

  afgelast • Vorden junioren in hevige storm en regen naar de Adelaarshorst

  vorden naar ga eagles

  Vorden 9 februari 2016 – Gisterenavond zijn er 80 jeugdspelers samen met ongeveer 15 leiders en ouders op uitnodiging van GA Eagles en onze hoofdsponsor Barendsen Staaltechniek Vorden naar de Adelaarshorst in Deventer geweest om de 1e divisiewedstrijd GA Eagles-FC Den Bosch te bezoeken. Op deze storm- en regenachtige avond werd vooral genoten van het prachtig verbouwde engelsachtige stadion, maar toch ook van de, ondanks de 0-0, redelijk onderhoudende wedstrijd. 

  Lees verder Post ID 7118 • Start 2e helft van het seizoen met schema’s en programma’s

  logo vorden app

  Vorden 7 februari 2016 – Komend weekend zal de 2e helft van het seizoen beginnen en diverse commissies zijn al druk bezig geweest om deze herstart midden in het seizoen zo goed mogelijk voor te bereiden. Scheidsrechters zijn weer ingedeeld evenals velden- en kleedkamers en o.a. de kantine-, zaterdagdienst- en schoonmaakroosters zijn weer in elkaar gezet.  Een aantal van deze roosters zijn terug te vinden op onze website. Lees verder Post ID 7110 • Nieuws uit de bestuurskamer (2016-1)

  Marc van der lindenVorden 6 februari 2016 – De website dient als belangrijkste informatiebron van onze vereniging. Vandaar dat wij als bestuur er voor gekozen hebben om u als lid, donateur, commissielid, vrijwilliger of op een andere wijze betrokken bij onze club, via dit medium regelmatig op de hoogte te willen brengen en willen informeren over de stand van zaken binnen onze club. Vandaag de eerste versie van dit kalenderjaar, ‘Nieuws uit de bestuurskamer 2016-1’ dus.

  Lees verder Post ID 7103 • Carnavalsweekend met 4 oefenwedstrijden en zaalvoetbal pupillen

  logo vorden app

  Vorden 4 februari 2016 – Het komend weekend is er een vrij weekend gepland door de KNVB in verband met het Carnaval. Op sportpark ’t Grote Veld zal er daarom geen voetbalactiviteiten plaats vinden en staan er in totaal 4 oefenwedstrijden op het programma. Natuurlijk staan er voor de pupillen wel enkele zaalvoetbalwedstrijden op het programma in verband met het IJsselstreektournooi. Ook in Sporthal ’t Jebbink worden komende zaterdag enkele zaalvoetbalwedstrijden gespeeld. Ga naar wedstrijdprogramma voor de betreffende oefenwedstrijden.

  Lees verder Post ID 7095