Expandmenu Shrunk


 • Sven Hendriks nadert Erik Oldenhave in topscorerslijst

  2269Woensdag 7 december – Met nog 1 speelronde te gaan voor de winterstop is Erik Oldenhave nog steeds koploper in de strijd om de topscorerstrofee.

  Lees verder Post ID 10174 • Woensdagmiddagtraining JO11 en JO9 en Mini F afgelast

  winterse-omstandigheden-v-v-vorden

  Vorden 7 december 2016 – De wedstrijdvelden zijn voor vanmiddag i.v.m. de bevroren bovenlaag afgekeurd. Vandaar dat de woensdagmiddagtraining voor de JO11, JO9 en de Mini F is afgelast. Vanmiddag rond 16.00 uur wordt er opnieuw gekeurd voor de trainingen van vanavond.

  Lees verder Post ID 10171 • Geef je nog op voor het koppeldarttoernooi van a.s. zaterdag 10 december

  dartbordDinsdag 6 december – Zoals vertrouwd is er bij vv Vorden ook aandacht voor darten en wordt er jaarlijks een darttoernooi gehouden.

  Lees verder Post ID 9779 • Vorden 3 bedankt Hannie en Volkert met bloemen en haantjes

  haantjes3Dinsdag 6 december – Afgelopen zondag had Vorden 3 zijn laatste uitwedstrijd van 2016. Traditioneel wordt er altijd vertrokken vanaf de Herberg. Aangezien Hannie en Volkert er mee stoppen, wilde Vorden 3 hier wat extra aandacht aan besteden.

  Lees verder Post ID 10164 • Geen training op speelvelden 1,2 en 3, alleen oefenhoek eventueel beschikbaar

  winterse-omstandigheden-v-v-vorden

  Vorden 6 december 2016 – De speelvelden 1,2 en 3 zijn afgekeurd en op deze velden wordt er vanavond dus niet getraind. De oefenhoek is wel beschikbaar en de trainers mogen dus zelf besluiten of er wel of niet op wordt getraind. Op dit moment is bekend dat de keeperstraining niet door gaat en ook het 1e, 2e elftal en de JO19-1 gaan vanavond niet trainen op het veld.