Expandmenu Shrunk


 • Nieuwsbrief met o.a. samenvatting ledenvergadering

  nieuwsbrief

  Vorden 3 juli 2015 –  Aan het einde van ieder seizoen wordt er sinds twee jaar een extra ledenvergadering gehouden, waarin het seizoen vooral financieel wordt afgesloten. Afgelopen dinsdagavond heeft deze halfjaarlijkse ledenvergadering plaats gevonden ter afsluiting van dit seizoen. Het onderwerp ‘financiën’ werd ook nu breed uitgemeten met o.a. een stemming rondom de contributieverhoging. Tevens heeft voorzitter William van der Veen aangekondigd dat hij in oktober tijdens de algemene ledenvergadering na 9 jaar aftredend is en zich niet herkiesbaar stelt.

  Lees verder Post ID 5071 • Vorden 1 ingedeeld in de gewenste 2e klasse I

  Speeldagenkalender-Oost

  Vorden 1 juli 2015 – Iedereen binnen de vereniging had er op gehoopt en ook wel een beetje verwacht en vandaag is door de KNVB het ook bevestigd: Vorden 1 speelt volgend seizoen in de 2e klasse I (Achterhoek/Nijmegen/Betuwe)!  In de 2e klasse J (Apeldoorn Salland/Twente) is de andere promovendus uit de 3e klas, AZC, ingedeeld. Voor Vorden 1 betekent het een kennismaking met maar liefst 6 verenigingen waar men in de 86-jarige historie van onze club nog nooit tegen heeft gespeeld.

  Lees verder Post ID 5065 • Jeugdtrainer geeft samenwerking v.v. Vorden en Sociï een nieuw gezicht ….

  gijs-1

  Vorden 1 juli 2015 – De maand juni staat bij een voetbalvereniging altijd in het teken van het  afsluiten van een seizoen. Bij v.v. Vorden zijn er vele elftallen, zo niet allemaal, die een streep zetten onder het seizoen via een ‘weekendje weg’, een gezellige BBQ, een dagje uit met het gehele elftal of bij vele jeugdteams met een wedstrijd tussen de ouders en de spelers. Bij Vorden C3, waar enkele spelers uit Wichmond/Vierakker in voetballen,  werd de afsluiting van het seizoen extra bijzonder, want het toeval wil dat de penningmeester van onze club de gelegenheid kreeg om de trainer/leider Gijs Hofstede ff kaal te scheren. De samenwerking met Socïi, waar Gijs al jarenlang lid en jeugdtrainer is, kreeg zodoende weer een extra dimensie…. 

  Lees verder Post ID 5060 • Project Stichting SBV voor verbetering accommodatie v.v. Vorden moet nog een plaats stijgen!

  logo project Rabobank 2015

  Vorden 30 juni 2015 – Nadat twee weken geleden de ‘digitale stemlokalen’ zijn geopend, staat ons project met 126 stemmen op een 2e plaats in onze categorie in onze regio. Om zeker te zijn van de 10.000 euro is echter een 1e plaats vereist en daarom vragen wij u om direct op onderstaande link (of via het linkermenu) uw stem uit te brengen bij het coöperatiefonds van de Rabobank.

  Lees verder Post ID 5057 • Ledenvergadering (halfjaar) op 30 juni voor leden (18+) en ouders van jeugdleden

  2129

  Dinsdag 30 juni 2014 – Vanavond wordt om 20.00 uur de halfjaarlijkse ledenvergadering gehouden van v.v. Vorden. Het bestuur heeft naast de leden (18+) ook de ouders van de jeugdleden uitgenodigd voor deze vergadering waar vooral ‘de financieën’ centraal staan en o.a. de begroting voor het nieuwe seizoen wordt vast gesteld. Wij vragen de betreffende leden en ouders dan ook om zo veel mogelijk in te gaan op deze uitnodiging en samen met ons de actuele situatie en de korte termijn (volgend seizoen) van onze club te bespreken.

  Lees verder Post ID 5051 • Competitie-indeling Vorden 1 wordt op 1 of 2 juli bekend gemaakt.

  Speeldagenkalender-Oost

  Vorden 28 juni 2015 – De KNVB is druk bezig met de indeling van de competities voor het volgende seizoen. Voor het grootste gedeelte van de A-categorie, waar Vorden 1 ook onder valt, wordt de indeling bekend gemaakt op 1 of hooguit 2 juli as. Dan zal dus bekend worden in welke van de twee 2e klasses (I of J) Vorden 1 in haar debuutseizoen in de 2e klasse terecht komt. Hieronder een overzicht van de data waarop de overige indelingen bekend worden gemaakt.

  Lees verder Post ID 5048 • Maanden juni en juli staan in teken van opknappen accommodatie

  klussendag vorden 2015 -1

  Vorden 28 juni 2015 – Tijdens de zomerstop van 2015 staan er diverse projecten op het programma om de accommodatie van v.v. Vorden te verbeteren. Gisteren stonden tijdens de klussendag vooral het ‘evenementenplatje’ en het verbeteren van beide ’16 metergebieden’ op het hoofdveld op het programma. Hieronder een overzicht van alle onderwerpen, die o.a. gisteren ook zijn uitgevoerd.

  Lees verder Post ID 5033