Expandmenu Shrunk


 • Geen training op woensdagmiddag en -avond op wedstrijdvelden

  Vorden, 1 maart 2017 – De wedstrijdvelden zijn vanochtend afgekeurd en zodoende zijn er geen trainingen op woensdagmiddag en woensdagavond op veld 1, 2 en 3. Voor vanavond is de oefenhoek beschikbaar en kunnen de betreffende trainers zelf bepalen of er op getraind wordt.

   

  Lees verder Post ID 10675 • Uit de oude doos …… Zo Opa zo Kleinzoon !

  Vorden, 1 maart 2017 – In de serie ‘Uit de oude doos’ deze keer aandacht voor het overdragen van het voetbalvirus naar volgende generaties. Ook bij onze club zie je op zaterdag vele opa’s met trots langs de zijlijn staan om naar de verrichtingen te kijken van hun kleinzoons en -dochters. En natuurlijk wordt er dan wel eens een vergelijking gemaakt met de eigen verrichtingen van Opa, vaak wel zo’n 40 á 50 jaar geleden. Verhalen die een ieder maar als waarheid moet beschouwen, want bewijs in de vorm van filmpjes en foto’s zijn er natuurlijk niet uit die tijd. Maar twee weken geleden werd er een foto gemaakt van een kleinzoon en prompt werd de vergelijking met zijn Opa gemaakt en niet ten onrechte. Want op de wijze waarop Jari Eggink de bal binnen tikte bij de JO17-2, was duidelijk de voetbalstijl en het ‘torinstinct’ van Opa Eef Eggink terug te zien ….

  Lees verder Post ID 10671 • Dinsdagavond wedstrijdvelden afgekeurd

  Dinsdag, 28 februari 2017 – De drie wedstrijdvelden zijn vandaag afgekeurd en derhalve gaan de trainingen op deze velden vanavond niet door. Wel is de oefenhoek beschikbaar voor de betreffende elftallen.

   

  Lees verder Post ID 10668 • Volgend seizoen digitaal wedstrijdformulier via de APP

  Vorden , 28 februari 2017 – Zoals in vorige berichtgevingen reeds een aantal keren is gesuggereerd, heeft de KNVB nu definitief bekend gemaakt dat vanaf volgend seizoen het digitale wedstrijdformulier zal worden vervangen door een APP. Vorden 4 en Vorden JO15-1 doen dit seizoen al mee aan een pilot en vanaf komende vrijdag zullen ook de 35+ en 45+ teams gebruik gaan maken van de APP. Middels een officieel bericht van de directeur Amateurvoetbal bij de KNVB, dhr. Dirk Jan van der Zee, is nu bekend geworden dat alle wedstrijden vanaf de JO13 (D-pupillen) volgend seizoen via een speciale APP door de scheidsrechter en beide clubs zullen moeten worden afgehandeld.

  Lees verder Post ID 10665 • Geen training op wedstrijdvelden op maandagavond

  Maandag 27 februari 2017, De wedstrijdvelden zijn voor vanavond afgekeurd en de trainingen gaan dus niet door. Alleen de oefenhoek is eventueel beschikbaar voor trainingen, maar wij willen hierbij aangeven dat in geval van het voorspelde noodweer het niet toegestaan is om buiten te trainen. 

  Lees verder Post ID 10659