Expandmenu Shrunk


 • Start trainingen jeugd – schema’s/afspraken/bijzonderheden

  Vorden, 17 augustus 2017 – Komende maandag en dinsdag, 21 en 22 augustus 2017, zullen alle jeugdteams voor het eerst gaan trainen in dit nieuwe seizoen. Op woensdagmiddag 23 augustus 2017 zal de eerste pupillentraining plaats vinden. Veel trainers en leiders zijn deze week al bij elkaar gekomen om de voorbereiding op het seizoen te bespreken, taken met elkaar af te stemmen en te communiceren met hun spelers via mail en whatsapp. Tijdens de eerste vier avonden (maandag, dinsdag, woensdag en donderdagavond) zal een TJC-coördinator aanwezig zijn om de trainers van de eerste shift (18.15 tot 19.45 uur) welkom te heten, wegwijs te maken en afspraken rondom sleutels, ballenhok, hesjes, lockers, kleedkamers en velden te overleggen. Hieronder staan alvast enkele bijzonderheden vermeld.

  Lees verder Post ID 12150 • Nieuwe materialen – nieuwe afspraken

  Vorden, 15 augustus 2017 – Met ingang van dit seizoen is het aantal verplaatsbare seniorendoelen en verplaatsbare pupillendoelen vervangen en uitgebreid en tevens zijn er 6 nieuwe ‘mini-doeltjes’ aangeschaft. Deze laatste doeltjes zijn gefinancierd door de geldprijs die Niels Siemerink gewonnen heeft met de voetbalquiz van Radio 538. Zodoende is het aantal ‘trainingsdoelen’ op 24 gekomen en vandaar dat wij voor het opbergen van deze doelen nieuwe regels en afspraken hebben opgesteld. Ten behoeve van de trainingsavonden zijn er tevens afspraken gemaakt over het gebruik van de materialen, waaronder de ballen vanuit het ballenhok en het gebruik van de kleedkamers. Vanaf volgende week maandag beginnen de trainingen voor de gehele jeugdafdeling en vandaar dat op maandag-, dinsdag- en donderdagavond de TJC-coördinatoren aanwezig zijn bij de eerste trainingen om onderstaande afspraken door te nemen met de diverse trainers.

  Lees verder Post ID 12144 • Komende twee zaterdagen hulp nodig bij klaar maken Sportpark voor nieuwe seizoen

  Vorden, 14 augustus 2017 – Terwijl de dinsdagploeg iedere week de nodige werkzaamheden verricht om te zorgen dat het Sportpark er weer prima bij ligt bij de start van het seizoen (zie bericht op website), is er de komende twee zaterdagen (19 en 26 augustus) een klussendag ingepland voor extra werkzaamheden om het geheel weer in orde te krijgen voor het eerste weekend in september. De reclameborden dienen opgehangen te worden (26 augustus), de doelen, de banken, de tribune, de nettenhouders en drie lichtmasten moeten schoon gemaakt worden door roetaanslag van het sproeien, het onkruid moet verwijderd worden bij de fietsparkeerplaats, het terras en de ingang van de bestuurskamer en er dient nog een ballenvanger recht gezet te worden. Alle hulp is welkom, dus graag als elftal (1e t/m 6e en JO19-1, 2 en 3) een reactie richting accommodatie@vvvorden.nl (Johan Verstege) om per team met 2 á 3 spelers per dagdeel mee te doen.

  Lees verder Post ID 12139 • Michel Feukkink, Dion Kruip en Jeroen Tijssen trappen seizoen af met 1e training selectie

  Vorden, 13 augustus 2017 – De groep van 38 spelers waarmee de trainers Michel Feukkink en Dion Kruip de voorbereiding zullen afwerken was op 6 spelers na compleet en aangezien er ook 10 spelers van het 3e elftal aanwezig waren, stonden er vanmorgen om 10.30 uur 42 spelers aan de aftrap van dit nieuwe seizoen. Een grote groep dus, die een eerste sessie van 5 kwartier afwerkten en na de lunch (perfect geregeld door Greta en Kees Jansen) nog een sessie van een klein uur. De kop is er dus af en Michel Feukkink (1e), Dion Kruip (2e) en Jeroen Tijssen (3e) zullen als trainers de komende 2 weken nog 4 trainingen afwerken alvorens het 1e elftal op donderdag 24 en zondag 27 augustus mee zal doen aan het toernooi van DCS in Zevenaar.

  Lees verder Post ID 12126 • 5e presentatiegids v.v. Vorden in de maak

  Vorden, 11 augustus 2017 – Toen in 2013 is besloten om het clubblad ‘de Tackle’ niet meer uit te brengen, omdat de website het communicatiemiddel was geworden binnen de vereniging, is het initiatief genomen om 1x per jaar een presentatiegids uit te brengen. Vanaf het seizoen 2013-2014 is er toen ieder seizoen een ‘full colour’ gids in elkaar gezet en verspreid onder de leden, vrijwilligers en sponsoren. Vanaf het eerste jaar mogen wij ons verheugen op een groot aantal adverteerders en ook dit seizoen zal de sponsorcommissie weer zorg dragen voor de nodige advertenties. Sinds vorig seizoen hebben wij er voor gekozen om bij alle teams ook de spelersnamen te vermelden en dit zal in de uitgave van 2017-2018 ook weer het geval zijn. In de maand september zullen alle 36 teams weer op de foto worden gezet, waarbij natuurlijk de teamfoto ook voor de website wordt gebruikt.

  Lees verder Post ID 12124