Expandmenu Shrunk


 • Vorden 1 lijkt topscorerstitel te krijgen

  Vrijdag 28 april – Daar is eindelijk weer een tussenstand in de strijd om de topscorerstitel! En met het oog op de laatste weken weten de doelpuntenmakers nu waar ze aan toe zijn. Door omstandigheden is hier niet eerder tijd voor gemaakt, waarvoor excuus.

  Lees verder Post ID 11103 • Voorbeschouwing FC Winterswijk – Vorden

  Vrijdag 28 april 2017- Aankomend weekend staat alweer de laatste uitwedstrijd op het programma. Tegenstander is FC Winterswijk. Weet Vorden de laatste twee wedstrijden nog zes punten te behalen voor een goede plek op de ranglijst. Middenvelder Siebren Bijeenhof blikt alvast vooruit op aankomende zondag.

   

   

  Lees verder Post ID 11098 • Vorden JO15-1 in blessuretijd onderuit

  Vorden, 27 april 2017 – Terwijl miljoenen tv-kijkers gisterenavond het interview van Wilfried de Jong met Koning Willem Alexander bekeken, waren 75 supporters uit Vorden en Warnsveld op hetzelfde tijdstip getuige van een ware halve finale om de Achterhoek Cup tussen Warnsveldse Boys en ons JO15-1 team nipt met 2-1 werd verloren door een doelpunt in blessuretijd. Het was al met al een prachtige ervaring voor de spelers van beide ploegen, want naast dat de wedstrijd erg spannend was en alle ingrediënten vertoonden van een ware bekerpot (afgekeurde doelpunten, gele kaarten, prachtige reddingen, mooie doelpunten) had de organisatie van de Achterhoek Cup ook flink uitgepakt door de wedstrijd op neutraal terrein te laten spelen (VIOD), een omroeper in te schakelen, neutrale grensrechters en een KNVB-scheidsrechter aan te wijzen en de ploegen onder de klanken van ‘Rocky’ gezamenlijk het veld op te laten komen.

  Lees verder Post ID 11089 • Woensdagmiddagtraining: vakantierooster E- en F-pupillen

  Vorden, 25 april 2017– Komende woensdag, 26 april, zijn de tijden van de woensdagmiddagtraining aangepast in verband met de voorjaarsvakantie. Alle F-spelers (JO9) trainen van 13.30 tot 14.15 uur en alle E-spelers (JO11) trainen van 14.30 uur tot 15.30 uur. 

   

  Lees verder Post ID 11083 • Vorden JO15-1 woensdagavond in halve finale Achterhoek Cup

  Vorden, 25 april 2017 – Woensdagavond om 19.00 uur speelt Vorden JO15-1 de halve finale van de Achterhoek Cup op het veld van VIOD in Doetinchem tegen Warnsveldse Boys JO15-1. Het team van trainer Peter Jansen en leider Jeroen Oonk heeft in de loop van dit toernooi menig sterke tegenstander bedwongen en door o.a. een gelijk spel tegen Longa’30 en winst op Ruurlo, HC’03, FC Winterswijk en FC Zutphen de halve finale bereikt. Tegenstander Warnsveldse Boys JO15-1 is bekend vanuit de competitie (1e klas) waar dit seizoen in beide ontmoetingen de groen-witten aan het langste eind hebben getrokken. Het belooft dus een fraaie en spannende halve finale te worden en wij roepen aan al onze supporters op, om woensdagavond in Doetinchem onze JO15-1 aan te moedigen en te ondersteunen in hun strijd om een plek in de finale op 10 juni!

  Lees verder Post ID 11076