Expandmenu Shrunk


 • Geslaagd jeugdkamp 2015

  jeugdkamp4Woensdag 27 mei – Afgelopen weekend was het een drukte van belang op de vv Vorden-velden

  Lees verder Post ID 4796 • Donderdagavond 28 mei wordt teamindeling nieuwe seizoen bekend gemaakt

  2129

  Vorden 27 mei 2015 –  Aankomende donderdag (28 mei) zal de WTZ (werkgroep technische zaken) de teamindeling voor de jeugdelftallen voor het volgend seizoen bekend maken. Net als vorig jaar zijn de leiders en trainers van dit seizoen uitgenodigd om een toelichting te krijgen op deze indeling. Direct aansluitend wordt de indeling dan op de website geplaatst. Dat begin met de F-indeling rond 19:30u en vervolgens elk half uur opeenvolgend de E, D, C, B en A.

  Lees verder Post ID 4793 • Zaterdagmorgen vindt het Wikee de Vikingtoernooi voor de jeugd plaats

  wikee de viking 5

  Vorden 26 mei 2015 – Op zaterdagmorgen wordt ook voor alle jeugdelftallen het Wikee de Vikingtoernooi gehouden. Alle pupillen- en junioren (C- en D-jeugd) worden om 08.30 uur op het Sportpark verwacht waardoor rond 08.45 uur de indeling kan plaats vinden. Op de vier ‘wikee-de-viking-velden’ zullen vanaf 09.00 uur dan de F- de E- de D- en de C-B teams een onderlinge competitie spelen. Rond 12.30 is het toernooi afgelopen en dan zal er in de tent afscheid genomen worden van het seizoen.

  Lees verder Post ID 4791 • Belangrijke data voor laatste weken seizoen 2014-2015

  2129

  Vorden 25 mei 2015 – Donderdagavond is de laatste trainingsavond met aansluitend de ‘Spare-Ribsavond’. Komend weekend volgt dan het traditionele Wikee de Viking-toernooi en dan zit officieel het seizoen er al weer op voor v.v. Vorden. Toch zijn er nog een paar belangrijke datums te noteren, want ook in de maand juni blijven wij actief op Sportpark ‘t Grote Veld.

   

  Lees verder Post ID 4778 • Nog 1 wedstrijd te gaan in beslissingswedstrijden nacompetitie 3e, 2e en 1e klas KNVB

  2129

  Vorden 25 mei 2015 – Vandaag zijn de 1e wedstrijden van de laatste dubbele ontmoetingen in de nacompetitie gespeeld. Er zijn nog geen ‘vorentscheidungen’ gevallen, zoals onze oosterburen het noemen als er een duidelijke overwinning is geboekt. Alle uitslagen geven nog volop kansen voor beide ploegen bij zowel de promotieplekken naar de 1e, 2e en 3e klas KNVB.

  Lees verder Post ID 4774 • Vordense jeugdteams succesvol op toernooien

  Vorden F1

  Vorden 25 mei 2015 – Diverse vordense jeugdteams hebben in het afgelopen weekend mee gedaan met toernooien in de regio. Zo speelde een Vorden D-team mee bij sv Ratti wat alweer voor het 40e jaar vier weekenden achter elkaar toernooien organiseert voor diverse leeftijdsklasses. Vorden F1 won zaterdagmorgen een sterk bezet toernooi bij Voorwaarts Twello en de meiden van Vorden MC1D wonnen in hun eerste seizoen een beker in Gendringen/Ulft.

  Lees verder Post ID 4771 • Hele weekend in het teken van Jeugdkamp op Sportpark ‘t Grote Veld

  Vorden D2 juichen

  Vorden 22 mei 2015 – Dit weekend wordt op het eigen Sportpark ‘t Grote Veld voor zowel de D-jeugd als voor de E- en de F-jeugd een jeugdkamp georganiseerd. De werkgroep ‘Sociale Zaken’ van de Jeugdcommissie heeft voor beide leeftijdsgroepen een compleet programma in elkaar gezet met centraal daarin natuurlijk de overnachting in de grote tent die op de oefenhoek is geplaatst en volgend weekend voor Wikee De Viking wordt gebruikt.

  Lees verder Post ID 4766