Expandmenu Shrunk


 • Fraaie column van Sjoerd Moesoe over de mooiste dag van de week …

  sjoerd moesoe 2

  Vorden 3 oktober 2015 – Sjoerd Moesoe is een columnist van het AD en hij schuift ook nog wel eens aan bij Studio Voetbal en hij heeft altijd een mening waarin zijn absolute liefde voor het pure (amateur)voetbal door heen sijpelt. Vandaag had hij een fraaie column over de zaterdag, de dag van de week waarin kleine ventjes en meisjes lekker de hele dag op het voetbalveld rond lopen. Johan Bolink, onze fotograaf, liep vandaag ook rond op ons Sportpark en laat hij nou net een foto hebben gemaakt van drie jongens waar deze column over gaat….

  Lees verder Post ID 6078 • Voorbeschouwing Vorden – Rheden

  Frank Hiddink - aanvaller
  Frank Hiddink – aanvaller

  Vrijdag 2 oktober – Aankomende zondag treedt Vorden aan tegen Rheden, wederom een mooie uitdaging om de uitstekende start een goed vervolg te geven. Aanvaller Frank Hiddink blikt alvast vooruit naar deze wedstrijd. 

   

   

  Lees verder Post ID 6065 • Supporters gaan spandoek maken

  sidney gout

  Vorden 2 oktober 2015 – Afgelopen seizoen hebben de ‘Vorden Fanatics’ een prachtig geel-zwart spandoek gemaakt en in navolging van dit initiatief willen een aantal supporters in de komende weken er nog één extra maken. Deze groep supporters willen het serieus aanpakken en hebben daarin uw ondersteuning nodig en vragen dan ook komende zondagmiddag een financiële bijdrage om dit te bewerkstelligen.

  Lees verder Post ID 6061 • Grote Clubactie v.v. Vorden op woensdag 14 oktober

  grote clubactie

  Vorden 2 oktober 2015 – De voetbalvereniging Vorden doet dit jaar weer mee met de Grote Clubactie. Zoals ieder jaar gaan wij op 1 avond, woensdag 14 oktober, met alle jeugdteams (behalve Mini F) ‘langs de deuren’ om de 1000 loten te verkopen. Hieronder volgt de uitleg en de wijkindeling, waarbij aangemerkt dient te worden dat de A-jeugdspelers niet als elftal ingedeeld zijn, maar bij de F-teams de allerjongsten helpen bij het verkopen van de loten.

  Lees verder Post ID 6056 • Facebook-pagina v.v. Vorden nieuwe stijl 1 jaar actief!

  welkom bij vorden

  Vorden 1 oktober 2015 – Vorig jaar is tijdens de openingsavond van het seizoen, en tevens de feestavond ter gelegenheid van het 85-jarig bestaan, de vernieuwde website gelanceerd. Een paar weken later ging destijds ook de facebookpagina on-line en vanaf dat moment is het aantal ‘likes’ gestegen van 45 naar 371. Via de website, facebook en twitter proberen wij onze leden, donateurs, sponsoren, vrijwilligers en supporters zoveel mogelijk te informeren en op de hoogte te houden van de ins- en outs van onze club.

  Lees verder Post ID 6047