Expandmenu Shrunk


 • Vriendinnendag van v.v. Vorden samen met Socïi erg geslaagd!

  MC1 Vorden 18 april 2015 – Vanmiddag is onder prima omstandigheden en met een uitstekende organisatie de vriendinnen -dag gehouden. Maar liefst 30 vriendinnen zijn op het evenement afgekomen en vijf jeugdtrainers van beide verenigingen hadden een prachtig trainingscircuit in elkaar gezet. Om de voetbaltrainingen heen was er met een frietkraam, groentebar, muziek, drinken en diverse voetbalspelletjes ook genoeg vertier om het ook nog eens heel gezellig te hebben.

   

  Lees verder Post ID 4312 • Udo Heij nieuwe trainer van het 2e elftal

  udo heij 2

  Vorden 18 april 2015 – Udo Heij wordt vanaf het seizoen 2015-2016 de nieuwe trainer van het 2e elftal van v.v. Vorden. Het 2e elftal, dat uitkomt in de res. 3e klas B van de afd. Oost, wordt nu nog getraind door Wilbert Grotenhuys, maar hij gaat na 2 seizoenen bij de selectie, weer naar de ‘zaterdag’ om daar volgend seizoen de junioren van v.v. Vorden te trainen. De vereniging is zeer content met de aanstelling van Udo, aangezien het past in het jaren geleden ingezette beleid om zoveel mogelijk met ‘interne’ trainers te gaan werken. Met Udo Heij heeft v.v. Vorden een nieuwe ambitieuze trainer bij deze zo belangrijke groep.

  Lees verder Post ID 4303 • Voorbeschouwing Varsseveld – Vorden

  RoyVrijdag 17 april – Aankomende zondag speelt het eerste elftal tegen de nummer vier uit Varsseveld. Een eerste mogelijkheid om kampioen te kunnen worden in 3c. Verzorger Roy Dommerholt blikt alvast vooruit. 

  Lees verder Post ID 4294 • Avondvierdaagse 2015 opgave tot 6 mei

  Avondvierdaagse goedVrijdag 17 april – Dit jaar organiseert de voetbalvereniging wederom de avondvierdaagse en wel op 8, 9, 10 en 11 Juni 2015. Evenals vorige jaren zijn er weer mooie routes uitgezet. Er wordt gestart op maandagavond en de intocht is op donderdagavond. Evenals vorig jaar zal de avondvierdaagse zijn start en finish kennen bij het Dorpscentrum “het Kulturhus”, in het centrum van Vorden (Raadhuisstraat 6).

  Lees verder Post ID 4290 • Dagmar Voerman steunt de vriendinnendag van v.v. Vorden

  Meidenteam vorden

  Vorden 17 april 2015 – Het meidenteam van v.v. Vorden organiseert zaterdagmiddag een vriendinnendag om zodoende zoveel mogelijk meisjes kennis te laten maken met de voetbalsport bij onze club. Het meidenteam van Vorden, MC1D, bestaat dit seizoen voor het eerst, maar zij spelen al jaren bij onze club. Zo ook Marée Oplaat, Joanne Willemsen en Dagmar Voerman die ook in de C spelen maar er voor gekozen hebben om in een gemengd team te blijven spelen, iets dat bij v.v. Vorden ook mogelijk is. Dagmar Voerman juicht de vriendinnendag erg toe en hoopt dat er veel meiden zaterdagmiddag een kijkje komen nemen op ons Sportpark, want ‘voetbal spelen bij v.v. Vorden is voor mij het leukste dat er is!’.

  Lees verder Post ID 4281 • Alle kaarten voor de busreis naar Varsseveld uitverkocht!

  partybus

  Vorden 15 april 2015 – In plaats van twee bussen met 45 plaatsen ieders, is er voor as. zondag een fraaie ‘party’ harmonicabus geregeld met 80 zitplaatsen en eventueel nog een aantal staanplaatsen. Alle 80 zitplaatsen zijn inmiddels verkocht en de vertrektijd is ook aangepast. De harmonicabus vertrekt nu alleen met supporters (spelers gaan op eigen gelegenheid) om 13.00 uur vanaf het Sportpark ‘t Grote Veld. Mocht Vorden 1 zondagmiddag kampioen worden dan zal de bus (met spelers) vertrekken om ongeveer 16.45/17.00 uur vanuit Varsseveld weer terug naar Vorden. Bij een kampioenschap is er een instuif in de kantine van 16.30 uur tot 21.00 uur. Degene wie een kaartje hebben voor de bus kunnen 5 euro afrekenen bij vertrek.

  Lees verder Post ID 4278 • Sven Hendriks nieuwe koploper in topscorersklassement

  2269Woensdag 15 april – Vorden 4 heeft het paasweekend en afgelopen weekend hard aan de weg getimmerd op doelpunten-gebied. Hierdoor is Sven Hendriks de nieuwe koploper.

  Lees verder Post ID 4275