Expandmenu Shrunk


 • Voorbeschouwing OBW – Vorden

  Gijs van der Veen - aanvaller
  Gijs van der Veen – aanvaller

  Zaterdag 28 november – Na een weekend vrij te zijn geweest, treedt Vorden 1 aankomende zondag aan tegen OBW in Zevenaar. Lukt het Vorden om de drie punten mee naar huis te nemen en hoe kijkt men terug op de vorige wedstrijd? Je leest het in de voorbeschouwing van aanvaller Gijs van der Veen.

   

   

   

   

  Lees verder Post ID 6655 • Team ‘Onder 21’ speelt as dinsdagavond thuis tegen Witkampers ‘O-21’

  euregio U21

  Vorden 28 november 2015 – Het team ‘Onder 21’ van v.v. Vorden, dat dit seizoen onder leiding staat van coach Marnix Schoppers in samenwerking met de A1 trainers Dion Kruip en Rob Oplaat, zal komende dinsdagavond haar 3e poulewedstrijd afwerken in de Euregio U21 competitie. Nadat er eerder werd verloren van Twenthe Goor en van Spvgg Vreden, gaat het team, dat bestaat uit spelers uit de A1, 1e en 2e van 21 jaar of jonger,  dinsdagavond voor een goed resultaat maar vooral om weer een leerzame en ‘lekkere’ wedstrijd te spelen.

  Lees verder Post ID 6650 • Zaalvoetbaltoernooi IJsselstreek voor alle Vordense pupillen

  zaalvoetbal vorden

  Vorden 27 november 2015 – Volgende week zaterdag op 5 december 2015 begint de jaarlijkse zaalvoetbalcompetitie in de regio IJsselstreek weer. Al jarenlang wordt door twee vrijwilligers van Concordia Wehl dit toernooi georganiseerd waar alle pupillenteams van v.v. Vorden aan mee doen. In diverse sporthallen in deze regio, waaronder ook ’t Jebbink in Vorden,  wordt er iedere zaterdag in december, januari en februari wedstrijden georganiseerd en zodoende blijven ook de allerjongsten van onze club lekker bezig in de wintermaanden.

  Lees verder Post ID 6644 • Seniorenteams bijna op de helft van de competitie

  vorden 5 sdouc

  Vorden 26 november 2015 – Van de 35 teams van v.v. Vorden hebben de 5 seniorenteams de helft van de competitie er bijna op zitten. De prestaties van het 1e elftal zijn via onze website wekelijks te volgen en als je goed zoekt wordt er ook regelmatig een verslag geschreven van Vorden 3, maar via deze rubriek willen wij u toch even mee nemen in de acties en prestaties op zondagmorgen bij onze mooie club. We beginnen bij het 2e elftal.

  Lees verder Post ID 6636 • Jorn Kuitert blijft ruim aan kop bij topscorers

  2269Woensdag 25 november – Het is al een tijd geleden dat er een overzicht was van de topscorerslijst. Hoogtijd dus voor een update.

  Lees verder Post ID 6633